Over FitParck

Getraind of ongetraind, jong of oud, iedereen is welkom bij FitParck. Sporten doe je gezellig in groepsverband, lekker buiten, bij jou in de buurt. Onder leiding van professionele trainers. Welke buitenactiviteiten ga jij doen?

Jij bent de baas.

Lekker buiten sporten, je wil het wel maar je doet het niet. Geen zin, geen tijd, zo ongezellig in je eentje... Daarom is er FitParck. Samen buitensporten onder deskundige leiding voor een eerlijke prijs. Voor slechts € 29,95 per maand kan je zo vaak als je wilt aan heel veel soorten lessen deelnemen. Wat dacht je van bootcampen, hardlopen, Vitaal+, Super Mama's of lekker met je kinderen meedoen aan Family Fit (kinderen gratis). Kijk bij activiteiten welke lessen er nog meer zijn.

Zeker en veilig sporten

Bij FitParck ben je er zeker van dat je altijd kunt sporten, het hele jaar door. De FitParck trainers zijn er voor jou en de groep. Ze houden goed het individuele niveau van de deelnemers in de gaten. Zo weet je zeker dat de training leuk blijft en aansluit bij jouw wensen.


in welke regio wil jij sporten

Hoe werkt het?

Meedoen gaat heel makkelijk. Hieronder tref je uitgebreide informatie aan.

Meedoen met de reguliere lessen

Het reguliere lesrooster biedt een uitgebreid aantal lessen op verschillende buitenlocaties in Haarlem en omstreken aan. De lessen worden het hele jaar gegeven en als lid kun je onbeperkt gebruik maken van alle lessen. Het enige dat je dus hoeft te doen, is lid worden. Maak hiervoor eerst een gratis account aan.

Gratis account aanmaken!
Ga naar de knop 'Account aanmaken'. Vul je gegevens in en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Heb je een persoonlijke kortingscode vul deze dan in en profiteer van het voordeel. Na je abonnementskeuze kan je nog extra opties kiezen. Vul de betaalgegevens in en je ontvangt een mail met een bevestiging. Vanaf dit moment ben je lid en kan je je opgeven voor de lessen op het rooster.
Als je mee wilt doen met een les, geef je dan via de site op via de knop "aanmelden".
Als je dus met een groep vrienden en/of vriendinnen lid wordt, kan je er op deze manier voor zorgen dat jullie les altijd doorgaat.

Bij aankomst bij de les meld je je bij de instructeur zodat hij je naam kan registreren.
Als je je hebt opgegeven voor een les maar toch niet kunt of wilt dan kan je tot 2 uur van tevoren je aanmelding terugdraaien. Klik hiervoor in je dashboard bij de activiteit op ‘Afmelden ’.
Voor elke deelgenomen les, ontvang je 1 FitMile. Deze worden automatisch bij je account bijgeschreven.
De FitMiles kan je gebruiken voor het betalen van je contributie of andere aankopen.
Je kunt je abonnement een maand van tevoren opzeggen. Je gaat hiervoor naar de algemene voorwaarden en het kopje ‘opzeggen ’. Klik op de link en volg de instructies. Je ontvangt een bevestiging van je opzegging als je alle stappen juist hebt doorlopen.

Meedoen met workshops, lezingen of gezondheidstesten

Naast het reguliere lesrooster kan je kiezen uit een uitgebreid aanbod aan workshops, lezingen en gezondheidstesten. Deze worden een aantal keer per jaar gegeven en variëren in tijdsduur; sommige zijn eenmalig, anderen duren een aantal weken. Per activiteit is dit duidelijk aangegeven.

Aan deze activiteiten kun je ook aan deelnemen als je niet lid bent. Leden krijgen echter een korting.
Ga naar de desbetreffende workshop, clinic of activiteit en klik op de knop "Deelnemen". Vul je gegevens in, betaal en je bent opgegeven.
Zorg dat je ingelogd bent. Ga naar de desbetreffende workshop, clinic of activiteit en klik op de knop "Deelnemen". Bevestig je aankoop en je bent opgegeven. Je korting wordt automatisch verwerkt.
Als je je hebt opgegeven voor een workshop of lezing, word je automatisch aangemeld en, in het geval van een meerdaagse workshop, ook automatisch aangemeld voor alle overige dagen die bij deze workshop horen.
Bij aankomst bij de les meld je je bij de instructeur zodat hij je naam kan registreren.
Bij elke workshop, lezing of test ontvang je gratis FitMiles. Deze worden automatisch bij je account bijgeschreven.
FitMiles kan je gebruiken voor het betalen van je contributie of andere aankopen.
Kijk bij de desbetreffende activiteit hoeveel FitMiles je ontvangt.