Werken bij ons

Vind je het leuk om een onderdeel van ons team te worden? Dat kan, hieronder vind je informatie over de verschillende rollen die je bij FitParck kunt vervullen.

Informatie voor instructeurs en promotors

Promotors

'FitParck' werkt met een team van promotors die bezig zijn om onze activiteiten onder de aandacht te brengen. Je mag hierbij zelf bepalen hoeveel uur per week je dit wilt doen. Ook kun je zelf bepalen wanneer je dit wilt doen en hoe of waar je dit wilt doen. Je wordt hierbij vergoed voor je behaalde successen. Heb je dus wat uurtjes in de week over, mail dan een kort briefje met je CV naar gabriella@fitparck.nl. Vertel hierbij wat meer over jezelf.

Instructeurs

Als instructeur kun je de lessen geven die op het lesrooster staan (looptraining uitgezonderd). Je kunt zelf aangeven hoeveel dagdelen per week je wilt werken. Daarnaast mag je, uiteraard in overleg, small group training en personal training geven. Je ontvangt een basisuurtarief dat oploopt, afhankelijk van de groepsgrootte. Daarnaast doe je mee in een winstdeling die aan het einde van het jaar vastgesteld wordt.

Vind je het leuk om een onderdeel van ons team te worden? Mail dan je CV naar gabriella@fitparck.nl. Vertel hierbij wat meer over jezelf.

Opleidingseisen promotors

Om als promotor aan de slag te gaan, is een leuke persoonlijkheid de belangrijkste vereiste. Hierbij verstaan we dat je mensen kunt informeren, enthousiasmeren en rekening kunt houden met de belangen van anderen zonder dat je jezelf opdringt.

Een van de voorwaarden in ons aannamebeleid is het invullen van de gedragsprofieltest van Profilos. Deze test geeft inzicht in je kwaliteiten. De link naar de test ontvang je nadat we kennis hebben gemaakt.

Heb je wat uurtjes in de week over, mail dan een kort briefje met je CV naar gabriella@fitparck.nl. Vertel hierbij wat meer over jezelf.

Opleidingseisen instructeurs

Om de lessen op het lesrooster te mogen geven, is het van belang dat je minimaal 2 jaar ervaring met lesgeven hebt. Daarnaast dien je in staat te zijn om het mensen naar de zin te maken.

Voor het geven van small group training en personal training dien je in het bezit te zijn van de erkende opleidingsdiploma’s.

Vind je het leuk om een onderdeel van ons team te worden? Mail dan je CV naar gabriella@fitparck.nl. Vertel hierbij wat meer over jezelf.