FITPARCK DAAGT JE UIT

Het gaat goed met FitParck. Het is dan ook de hoogste tijd om heel Nederland kennis te laten maken met de FitParck-formule. FitParck wil graag groeien, maar niet alleen. FitParck is op zoek naar de ondernemer in jou!

Ondernemen met FitParck

FitParck staat voor 'buitensporten bij jou in de buurt'. Werk jij in de fitnessbranche of heb je daar affiniteit mee? En zou je werk willen maken van een eigen zaak? Dan is dit je kans. FitParck zoekt energieke ondernemers die het succes van de FitParck-formule in hun eigen stad of regio willen uitbouwen.

Wat verwacht FitParck van jou?

Je kent de lokale markt, hebt een groot netwerk en kunt goed organiseren. Je bent ZZP'er, eigenaar van een fitnessclub of hebt gewoon een ondernemersmentaliteit en staat te trappelen om met FitParck naar buiten te gaan. Is dit op jou van toepassing? Dan ben jij onze man of vrouw. Je gaat samen met ons je eigen trainers werven en stuurt deze ook aan. Natuurlijk mag je ook zelf trainingen geven. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de groei van het FitParck-ledenbestand in jouw stad of regio.

Wat mag je verwachten van FitParck?

FitParck coacht en helpt je om van jouw FitParck-onderneming een succes te maken. Wij investeren namelijk het geld om de onderneming op te zetten. Ook investeren wij in de reclamecampagnes. We verwachten van jou dat je er tijd in steekt. Voor de lessen die je geeft, krijg je betaald. De tijd die je er als ondernemer in steekt, is een investering die je in FitParck en jezelf doet. FitParck vraagt dus geen financiële investering van je. Mocht je na een jaar bewezen hebben dat je een echte FitParck-ondernemer bent, dan word je mede-eigenaar in je eigen FitParck-onderneming.

FitParck ondersteunt je met:

  • een professionele website
  • een handige app waarmee je je kunt aan-en afmelden
  • FitParck-kleding voor de trainers
  • de administratie
  • reclame en communicatie

Geïnteresseerd? Mooi, wij ook in jou!

Vul het formulier in compleet in. Je kunt daar ook je vragen en opmerkingen op kwijt. We nemen snel contact met je op om verder te praten.