Personal training

Wil je afslanken, een gespierder lichaam of de marathon lopen maar lukt het je niet alleen je doel te bereiken? De Personal trainers van FitParck gaan graag samen jou de uitdaging aan.

Wat doet een personal trainer?

Een personal trainer helpt je om je doelen te bereiken. Dit doet hij/zij door samen met jou te trainen en je te coachen. Door de persoonlijke aandacht, krijg je een trainingsprogramma dat is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. We houden rekening met je leeftijd en conditie. Dit zorgt voor meer plezier in het bewegen en een maximaal resultaat!

Je kunt individueel of met z’n tweeën gebruik maken van een personal trainer.

Onze aanpak

Stap 1: Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen, verwachtingen en doelstellingen. Aan de hand van deze persoonlijke informatie kijken we naar jouw fysieke en mentale uitdagingen. Eventueel doen we testen om de juiste intensiteit en de juiste oefeningen te kunnen bepalen.

Stap 2: Met de verkregen informatie wordt een gericht trainingsprogramma samengesteld.

Stap 3: Het trainen met de Personal trainer gaat nu echt beginnen.

Stap 4: We evalueren wekelijks en houden de resultaten bij. Zo gaan we samen voor maximaal resultaat!

Kosten

Bij FitParck kun je individueel of met z’n tweeën gebruik maken van Personal training. Een uur personal training kost € 55,-. Als je met z’n tweeën komt, betaal je € 35,- per uur per persoon.

Boudewijn

Personal trainers

Boudewijn is een enthousiaste en fanatieke instructeur van FitParck. Hij is afgestudeerd aan Sport en Beweging en heeft ervaring in de fitness en ook in het buiten sporten. Zijn specialisme is afvallen en het opbouwen van spieren.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of het maken van een afspraak kan je contact met ons opnemen.

t. 023-5482511
e. info@fitparck.nl